lørdag 20. november 2010

Bored skiers go boarding...

..Jeg er nok ikke den mest aktive bloggeren som finnes blandt bloggere. Men se jeg bryr meg.. Men akkurat nå kjente jeg at jeg fikk litt lyst..da jeg ser snøen dale ned som godis på bakken..mmm..deilig!!!
Gleder meg vilt til å ta ned fjøla fra loftet..å slå livshiten ut av støvet på den... Kjenner at jeg skulle vært en tur hos Tommen på Stryn for å få vokset det litt..noe jeg ikke er særlig god på..eller gidder selv! Sist gang han gjorde det..gjorde han det mot et snowboard magazin.... Tro om han gidder det nå gitt..hihi...
Det er lenge siden denne gamle røya begynte å kjøre..1989...22år siden.
Husker min første tur som om det skulle vært igår... Hadde det ikke vært for at begge beina er bindt fast på samme planke...så hadde jeg nok sett ut som Bambi!!
Men gud så gøy alikevel... Fikk jo helt dilla..tok lissom helt av!!
Drømte vel den gangen,som mange andre..å bli ei stor snowboard-stjerne.
Men den gang ei..kun inni mitt hue..!!
Så fort det dalte ned noen snøfnugg..så var jeg i min egen lille verden.
 
Min bestis,Camilla,og jeg..har nå i januar 20års markering. Vi traff hverandre på snowboard campen til Halvor Engen..som egentlig skulle vært på Bjorli..men som ble flyttet til Hafjell..da det var for lite snø..
Så lenge man kan leke seg i snøen med fjøla på beina..så spiller det lissom ingen rolle hvor man kjører henn... Morro lell...
Da vi var på denne campen,døde Kong Olav... (Wow..tiden går..)
Noe som førte til at stolheisen stod stille hele den lørdagen... Så half-pipe konkurransen ble utsatt. Like greit egentlig. For hue verket som en stor byll...pga fyll og fanterier..hehe...bombe!
Siden denne campen..så gikk det slag i slag..
Camilla og jeg har vel vært på de fleste ski-steder her til lands.. Stryn,Hemsedal,Kvitefjell,Hafjell,Bjorli,Skeikampen,Geilo, Trysil,Kongsberg,Svarstad,Per Gynt,Vågsli..mm..kosa vårs med snickers,snø og mye latter.. Den beste tur-kompisen jeg kunne hatt!
Bare digger den dama... Så iår..siden vi har kjørt i 20 år sammen..så må vi nok ta en tur i bakken til vinteren..som er på vei!! Prøve å finne tilbake til gamle kunster.
 Jeg har t.o.m det samme brettet mitt..som jeg fikk i 1996. Går som ei kule enda..
Klarer lissom ikke helt å kvitte meg med det.. Litt sånn: Du och jag Alfred..du och jag!
Håper virkelig at det snør og snør og snør helt til jeg kan droppe ut fra taket mitt her på Eik. DET ville jo vært storstas..hehehe.. Har jo sniki i køen før..både med og UTEN heiskort..så da ville jeg jo evt også denne gangen slippet å betale for noe kort. Penger spart til en afterski-øl istedenfor...


Her har vi Camilla og meg på toppen av Per Gynt i 1993.
Da vi gikk på Ringebu Folkehøgskule..slik at vi kunne kjøre mest mulig brett...å gå minst mulig på skole!
Toppet fraværet mitt med maks..sikkert til Anders og Lars Ove`s store skuffelse.. Men hallo..vi gikk jo Idrettslinja..så det må da være lov å være litt aktiv..hihi...

Så folkens: PRAY FOR SNOW!!!