torsdag 14. oktober 2010

Kongen av alle Konger!!!

Kongen av Queens... Doug Heffernen er bare helt min sans for humor.. Er nesten blitt litt avhengig av denne karen. Bare MÅ se han før jeg legger meg... Det hørtes kanskje ikke helt bra ut...men det er sant! 20min med han før jeg legger meg gir meg et smil om munnen og en god natts søvn... Skulle nesten (?) ønske at jeg var Carrie... Hun må jo kose seg glugg ihjel.....HVER DAG!! Jaaa,jeg vet at det bare er film,men det må da være lov å drømme litt. Han er vel i utgangspunktet ikke akkurat drømmemannen heller....men alikevel.. Finner ikke drømmemannen på byn heller... Lene Heffernen...hmm...Lene Heffernen...joa..det kunne funka. Jeg kan jo ihvertfall nyte den lille tiden jeg har med han..opptil flere ganger i uka.... Gleder meg allerede til i kveld...for da kommer han på besøk igjen..... Kongen av alle Konger!!!

mandag 11. oktober 2010

..kanskje nissefar liker den litt mer rocka sokken?

...nå er det (snart) jul igjen... Og jeg må jo ha fått den feteste julesokken ever,av ei på jobben idag. Nå kjenner jeg at jeg ble litt glad for at jeg sendte henne til New York...fnis...
Dette med ferie-gaver en utrolig koslig greie.. Jeg har den "tradisjonen" selv,med noen av mine bestisser. ..Jeg ikke er den som reiser mest eller lengst...men man bør ikke dra langt før man har lyst til å kjøpe en ferie-gave til noen...(Nabo-byen er langt nok for meg..hihi)..

Dersom nissfar ikke gidder å gi meg noe snadder i år.. Da er det enten fordi han mener jeg har lagt på meg...eller at jeg er for voksen blitt... Det er ihvertfall IKKE fordi sokken ikke er julete nok! Sokk er sokk.. Men om så...da gidder jeg ikke å tro på han mer!
Basta!!!! Så nå gleder jeg meg ekstra til jul...helt klart.
Så takk takk,Mathilde.

søndag 10. oktober 2010

Jeg tror jeg dævver a latter.....

I 2010 er det ikke bare damer som bruker push-up-og hold-in-undertøy...neida.. Vi har tidligere sett korsett som skal gi menn inntrykk av en flatere mage,og nå kommer boxeren som skal framheve utstyret både foran og bak... Dette kan da ikke være sant... Jeg sitter her å humrer for meg selv. Ser dette lissom litt for meg...hehehe
Den nye boxertypen har fått navnet Bodymax,og det er den britiske kjeden Marks & Spencer som lanserer dette "fantastiske" produktet. Undertøyet kommer i to forskjellige modeller, som har hver sin funksjon. Den ene modellen, «Rumpeløfteren», skal gjøre som navnet tilsier – og ifølge produsentene selv løfter den rumpen cirka 20 prosent.
Den andre modellen har Marks & Spencer valgt å kalle «Frontal forbedring». Med en liten integrert hylle på innsiden av boxeren, skal den gi en synlig forstørrelse på omtrent 38 prosent,det melder i alle fall produsentene selv.. Dægger`n..det er mye det!!!!!

Boxertrusen, som blir lagt ut for salg denne måneden, ble utviklet etter at salget av hold-in-undertøy for menn tok av for fullt. Marks & Spencer tror push-up-boxeren kan bli like populær.
– Jeg må jo tro at dette kan være en kul greie der og da...men ikke når du først skal showe frem ekte vare...vips,så faller det ut en liten slapp tyggistiss....my god!! Latter... Du tror du har fått prinsen med DEN kølla og halve kongeriket....og så er sannheten egentlig den at du blir så lurt som du aldri har blitt før...hehehe... Nei,gutter...hold dere til den gode gamle boxern...PLEASE!!!