mandag 18. oktober 2010

One piece...Teletubbie-bunad for voksne!!

 ...Ok...greit...jeg innrømmer at jeg har en sånn "One piece"...eller Teletubbie-bunad som jeg liker å kalle den..(det jeg skal si nå er nesten litt flaut)..som jeg hopper inn i en ettermiddag jeg ikke vil ha på meg noe som sitter som spytta på meg!! Ikke er den like hot lenger..og det er nok en grunn.. En god en faktisk. For den er laaangt fra lekker....Jeg ser jo den...for å si det sånn...LETT!!! Man må være blind om noe annet.
Men det værste som kan skje...må jo være at man bruker denne greia sååå mye at man ikke legger merke til at man legger på seg...uff! Tenk å fylle ut en slik bunad...oh my god....hehehe...Tenk deg Doug Heffernen i en sånn..hehe.. Jeg skulle gitt myyyye for å se han i en rååsa Teletubbie-bunad... Han kan godt få min...null problem!! Jeg har nemlig ikke tenkt til å få bråk med Greenpeace neste sommer.....Gjemme meg bak busker,blandt badeballer og solkrem... Glem det!!
...Gi bud...og min kan bli din!!


søndag 17. oktober 2010

Hva skjer med søndager og slikkerier....grmf.... Hva er det som skjer med kroppen på søndager... Hvorfor så inn i helgoland keen på godteri... Tarmene skriker i ett sett...som om den aldri har smakt noe sååå godt før...eller som om det var siste gangen....my god! Jeg prøver å stå imot så godt jeg kan idag.... Egentlig ikke så vanskelig(?)...gidder nemllig ikke å starte den ombygde mopeden (Polo) min... Kun for å dytte i meg en mengder med kalorier..
 Men greia er...jeg har nemlig en "engel" som sitter på den ene skulderen,og som sier at dette ikke er så smart...det er snart sommer igjen,og du trener så lite til ingenting at dette bør du unngå... Mens den andre..litt mer djevel lignende tingen...sier at dette er noe du bør unne deg! Fordi jeg fortjener det.... Kjenner at jeg sliter litt med hvem jeg skal høre på...hver søndag!
Men hallo.....om jeg skulle,uten at jeg merker det,i meg en ekstrabitteliten bit sjokolade..så kan vel ikke det skade?
Nei...det gjør det nok ikke.. Men når det ligger fristelser ved siden av denne bittelille sjokolade biten...som skriker på å ligge i min mage. Da er det jammen ikke lett å la være. Stakkars den lissom!
Nei...denne søndagen har jeg bestemt meg for at det IKKE skal dyttes inn noe ekstra kalorier..
Slik at jeg kan ringe til Greenpeace før sommeren å vise dem fingeren!!!!!! (De har nemlig vært ute etter meg i hele sommer..grmf...)

Hmmm...jaja...godt at jeg ikke (jugekors) tenker så innmarri mye på godteri denne søndagen da..
Tar meg en gulerot jeg. For der har du meg lissom.

Ha en knall søndag....helst uten slikkerier....!!