lørdag 2. oktober 2010

...Så var det lørra....

 ...Lørdag er alltid en bra dag!!
Enten om man vil sove lenge..for de som kan det..eller pussle rundt i heimen å gjøre "fornuftige" ting...for de som gidder det. Noen må jobbe for å tjene inn til livets opphold...eller for å kunne betale noen drinker ute! Idag så tenkte jeg at det siste var litt mer meg...akkurat idag.
Har ingen planer om å være gjerrig mot meg selv. For det fortjener jeg ikke..nope! Drikke-klokka dinger snart...men først en liten tur i "vannsprederen"...må jo være ren og pen da serru..
Ha en fiffi lørraskveld dere også...for det skal jeg!! Begynner nesten å synes synd på meg imorra alt!!

fredag 1. oktober 2010

Hva skjer med FB og trening??

 ...lettere sliten etter to timer med spinning.. Deilig å starte dagen med yoga og pilates...bla..bla..bla... Hva skjer? Hvorfor MÅ alle skrive at de trener. Hva er greia med det? Jeg driter vel i om de trener seg grønne.. Jeg passer på min kropp...det samme kan de gjøre. Men man trenger vel ikke å publisere det?
Om jeg har spist pizza eller en bitteliten bolle med grønnsaks-suppe er vel ikke så int. for alle andre. Noen bare må gni det inn.. Hva vil de ha? Klapp på skulderen...eller en stjerne i boka?
For min del så kan de få en dask ett annet sted. Ikke at jeg er feit og føler meg tråkka på. Men andre kan! Hvorfor ikke bare kose seg..og nyte livet?
Så mye digg mat vi kan putte i oss. Greia er vel bare mengden man stuffer i seg!
Nå høres jeg sikkert litt ut som hu dærre Grethe Rode...bare i en nazi variant.
Jeg skipper lett frokosten hver dag...så jeg er nok ikke den som hører mest på henne! Sorry...... Facebook mener jeg bør være en artig og morsom greie. Fortelle om andre hyggelige ting..enn bare trening og atter trening..og hvor flink man er! Jada...du er så flink atte....
Kjenner jeg nesten har lyst på en stoor sjokolade bare jeg snakker om dette.
Sånn...puh....da var det sagt!! Digg med egen blogg kjenner jeg...fnis...

Bare måtte.......

 Klarer ikke la være..... Bare MÅ hvise frem mine favoritter fra A&C..
Den store brosja har jeg på Ola-jakka mi....øredobbene i øra...eh...javel! Lurt... Og armbåndet er snart slitt ut...men da kjøper jeg meg bare et nytt!! Sånn er det når man bader i de diggeste smykker hver eneste dag på jobb.. Man skal være passe idiot om man søker ny jobb da. Så jeg blir til jeg legger meg i penalet..helt klart!!
Så det ville derfor vært finfint om du også kom med lommeboka å bidro litt i kassa...slik at jeg beholder jobben.. Disse øredobbene er et must.
De er bare helt rå....
 Dette armbåndet sover jeg nesten med om natten... Akkurat som om det ikke er normalt lissom??!!
Mulig det kan se litt mye ut med alle disse "kjettingene" som dingler.. Men de er faktisk ikke i veien... Bland dette med flere armbånd...så skal du få se hvor kult det blir. Har enda ikke fått noe annet en gode kommentarer på det...

Så hadde jeg vært deg,så hadde jeg tatt rennafart så fort jeg kunne inn på A&C på Farmandstredet.. Plukka det ned fra veggen..gått til kassa..finni frem kronarsene..betalt til den hyggelige(!) damen bak kassa...og gått happy hjem.. SÅ enkelt kan det faktisk gjøres!! Jada.......torsdag 30. september 2010

Fiffie negler bør hver en snærten dame ha!!

Når man har sprøere negler enn en hel pose med Kim`s bacon crisp...da er det like greit å jukse litt!! Fine blir dem jo også... Ikke går det ann å bite dem i stykker heller..for dem som liker negler.
Da er det digg å ha ei venninde som fikser dette på et blunk..vips!!

onsdag 29. september 2010

Her har vi min lille prinsesse(vil ikke)...Celine...

...endelig min egen blogg!!

Jeg har tenkt lenge på dette med blogg eller ikke blogg.. Men her kommer den altså! Så får vi se om den blir slik jeg har tenkt at den skal bli....
Klapper meg selv på skulderen og ønsker meg selv lykke til!!

Velkommen til meg...PrinsesseLene!!