søndag 24. oktober 2010

Reunion...tunge eller vanlig??

..så var det 20år siden vi gikk ut av ungdomskolen.. Dette må feires..helt klart. Selv om vi så hverandre på 10års markeringen!
Vi var 7 stk på en aldri så liten vors med bl.a Peach Canei..siden det var det vi drakk oss drunk på...på den tiden!!
Ble egentlig veldig paff da jeg klunket i meg den første slurken på over 20år.. Den var jo faktisk god...ikke at det vil bli noe favoritt drikke. Men hallo..skal ikke disse Peachen lenger ivaffal.
Spenningen øker når man sitter i drosjebilen..på vei til å møte alle de andre. Lurer på om de andre folksa har forandret seg mye..er de like skrukketroll blitt som meg..har de blitt noe stort...eller hvor mange ganger har de vært gift..osv.. Hele hodet mitt lurer..hmm.. Noen snakker jeg jo med rett som det er,så de er greie..men det er alle de andre som blir spennende å høre noe om..
Men da vi møttes...var jo egentlig ting som det var sist.. Noen hadde siden blitt noe stort..fått seg en fet tittel..noen ingenting..noen hadde kost seg med litt mer mat enn andre.. Men ingen store forandringer synes jeg. Det er vel aldri en "vellykket" reunion-fest før det skjer litt action.........
Tro meg at det ble action...thihi... Med litt (mye) sannhetsserum og bobler i blodet...da skjer det ting hos noen....hehe...jeg dæver.. Da er det lissom litt lov å smake på hverandre da...sånn plutselig!
Man deler ut tunge i hytt og gevær..jada..må være litt romslig kan du tro..hihi.. Tror muligens at det er noen sjeler som har angst hæffra og til hælvete idag..oh yes.......
SÅNT får man ikke tatt bilder av...grmf....bare en masse annet skvip får man tatt i bøtter og lass. Hva er greia lissom.. Jaja!!

Men at det var morsomt er helt sikkert.. Jeg kosa meg glugg ihjel.
Hadde en liten scene der jeg bare måtte klaske kroppen min opp på piano`n..mens en satt der å spilte en eller annen sang.
Skulle lissom gjøre meg litt til da serrrru...
(Kan jo late som jeg gjorde det heeelt bevisst...ville egentlig bare reklamere for jobben..da jeg hadde pyntet meg med så mye smykker at jeg så nesten ut som et juletre..hehe..A&C er det.ops...reklame..)

Det er nå snakk om at vi ikke klarer å vente ti år til...til neste reunion. Så vi tar det igjen om 5år.. Så får vi se hva som skjer da..av alt fra action til forandringer.. Mojjo...gleder meg allerede!! Så nå er det bare for "kline-folka" å huke av på klasselistene hvem som er neste scoooop.
Takker for en flott kveld.... Glad jeg gikk på Byskogen...maaaange fantastiske folk jeg gikk sammen med der gitt. Så til de som ikke kunne komme...så kan jeg si at dere gikk glipp av en hel masse!!
Nå er det borrelås-dressen..som suger seg til sofaen som gjelder resten av denne kvelden...tro meg!
Tattaaaa...........

(Man kan kommentere selv om man ikke er en blogger...)

2 kommentarer: