søndag 17. oktober 2010

Hva skjer med søndager og slikkerier....grmf.... Hva er det som skjer med kroppen på søndager... Hvorfor så inn i helgoland keen på godteri... Tarmene skriker i ett sett...som om den aldri har smakt noe sååå godt før...eller som om det var siste gangen....my god! Jeg prøver å stå imot så godt jeg kan idag.... Egentlig ikke så vanskelig(?)...gidder nemllig ikke å starte den ombygde mopeden (Polo) min... Kun for å dytte i meg en mengder med kalorier..
 Men greia er...jeg har nemlig en "engel" som sitter på den ene skulderen,og som sier at dette ikke er så smart...det er snart sommer igjen,og du trener så lite til ingenting at dette bør du unngå... Mens den andre..litt mer djevel lignende tingen...sier at dette er noe du bør unne deg! Fordi jeg fortjener det.... Kjenner at jeg sliter litt med hvem jeg skal høre på...hver søndag!
Men hallo.....om jeg skulle,uten at jeg merker det,i meg en ekstrabitteliten bit sjokolade..så kan vel ikke det skade?
Nei...det gjør det nok ikke.. Men når det ligger fristelser ved siden av denne bittelille sjokolade biten...som skriker på å ligge i min mage. Da er det jammen ikke lett å la være. Stakkars den lissom!
Nei...denne søndagen har jeg bestemt meg for at det IKKE skal dyttes inn noe ekstra kalorier..
Slik at jeg kan ringe til Greenpeace før sommeren å vise dem fingeren!!!!!! (De har nemlig vært ute etter meg i hele sommer..grmf...)

Hmmm...jaja...godt at jeg ikke (jugekors) tenker så innmarri mye på godteri denne søndagen da..
Tar meg en gulerot jeg. For der har du meg lissom.

Ha en knall søndag....helst uten slikkerier....!!

4 kommentarer:

 1. Bare å spise du frøken .... For du har en engel på andre siden som løser dette både før julebord og sommeren setter inn ;)

  SvarSlett
 2. ..da kjenner jeg at jeg orker å spise den lille sjokkis biten som ligger i kjøleskapet alikevel.. Så kan jeg jo bare "stramme" meg hos deg...!!

  SvarSlett
 3. Min verste dag er ikke søndag...det er fredag. Familien setter seg i sofaen etter en travel uke og skal kose seg med film eller noe kjekt på TV. DA er ikke gotteriskålen langt unna....HJELP sier jeg!
  Kul design på siden din!

  SvarSlett
 4. Takker... Lurer på om jeg da heller skål prøve å få "kicket" mitt på fredager.. Da har jeg lissom hele helgen å komme meg på..hehe.. Ingen dum ide..

  SvarSlett