torsdag 31. mars 2011

Den lille røde ombygde mopeden min....

 For 2år siden kjøpte jeg denne snasen King Kong-store røde ombygde mopeden av en "tulitulban" fra Asker.. Kosta meg vel nesten like mye som en boks med Kellog`s Cornflakes...eller en pakke med smør!!Men for all del..jeg klager ikke..bil er..kremt..bil.. Etter å ha kjørt rutebilen i nesten 6mnd..så blir du lei av å ha egen sjåffis...som i tillegg skal ha penger for det. Derfor "innvesterte" jeg noen få gronker på denne snærtne (?) lille saken! Men når den begynner å bli litt opp i åra... Da er den ikke alltid like glad for en kjøretur! Og da blir lissom hele poenget med å ha bil litt borte..Men den har for all del gjort jobben sin...Den har gått som ei kule til Sverige..uten å være vrang. Men en vakker dag for ca.6mnd siden..da fant den ut at den måtte lage litt faenskap for meg. Jeg hadde vært i Oslo..på innkjøp av A&C`s vår-kolleksjon.. Den nektet først å starte..rett utenfor Holmen Fjordhotell..bare det er ukult..for meg. Deretter..så brukte den opp resten av det som var igjen av clutchen..slik at jeg ikke skjønte en dritt..før jeg var ute å trilla på E18..UTEN clutch!!
Da jeg kom til bommen i Lier..så jazza jeg frem disse småkronene som tantene i luka skulle ha for at jeg kunne kjøre videre.. Den er grei. Men det var IKKE greit da jeg skulle kjøre videre..UTEN clutch. Så tantene i "bua" måtte ut å dytte meg..mens køen ble bare større og større og STØRRE..... Fyyyy fa....!!!!!!!!!! Men etter mange pene ord..så hompa den seg av gårde.. Jeg smilte og var glad..for jeg skjønte jo ikke hva som var galt. Men prøvde å gire minst mulig... Jeg nærmet meg Tønsberg..puh..en smule forbanna over denne jææv...Polo`n som tydeligvis hadde andre planer for meg.
Da jeg så Tønsberg skiltet ble jeg litt letta.. Endelig snart hjemme.. Hvor jeg da kunne slenge bilen i veggen. Men neida... Da jeg svingte inn til Tbg..måtte jeg jo gire ned...noe bilen IKKE ville. Dvs at jeg ble stående midt i veien..i rundkjøringa. Om jeg ikke er ofte flau..så kan jeg skrive under på det nå. Det var jeg da.. Pluss at tårekanalene fylte seg opp..til det rant over. Hva fasan gjør jeg nå lissom??? Jeg er jente..kan ingen ting om bil. Hadde dette bare vært et smykke...så hadde jeg jo løst probleme på no time! En kompis av meg kom som en reddende engel å hjalp meg. (Takk igjen Sondremann..)..slik at vi fikk kjørt dette skrapet til en bilforhandler.
Ikke kult å se at bilen din...som jeg var så utroooolig glad i...kjører av gårde på en sånn stor redde-bil med henger... Bilen ble værende igjen på dette verkstedet et par dager..slik at det ble noen kroner mindre i lommeboka min.. For akkurat som den er den tykkeste. NOT! Så kom EU-kontrollen..da svikta den meg IGJEN!! Neidaså...grmf... Da var det bare å vrenge lommeboka igjen. Nå står den i garasjen å humrer og ler..det er jeg nesten sikker på. Men nå går den som ei kule igjen. Men nå tror jeg jaggu at vårt vennskap er over.
Gidder ikke å krøsse dritt når jeg kan drite sjøl...er det noe som heter...har jeg hørt!?!! Så dersom det er noen som kjenner noen eller vet om noen som er keene på å selge meg en Audi Q7 for en pakke med Kellog`s Cornfalkes..eller en pakke med smør. Så hyl ut. Jeg tar`n!!! Kjenner at den hadde kledd meg mye bedre...eller var det omvendt? Venter på svar i spenning. Hilsen en som er klar for ny BIL!

(Man kan kommentere selv om man ikke er blogger!)

1 kommentar:

  1. Lene, dette var minsanten en herlig historie.. IKKE morsomt med gammel og vrang bil. Kollektivt er bedre enn den turen fra Holmen. Jeg har noen festlige historier som heligvis hører fortiden til.. Høygravid med en bil UTEN starter er også morsomt. Løpe i gang og hive seg inn!! Stiiiiiilig! ;D

    SvarSlett